Het voordeel van een zoekopdracht en hoe werkt het.
We worden regelmatig gemaild met met de vraag wat nu eigenlijk het voordeel is van een zoekopdracht en wat het precies inhoud.
Het voordeel is:
  • De koi is 20% goedkoper dan normaal. (Waarom, omdat we er al zeker van zijn dat de koi verkocht is en we daarom minder risico lopen)
  • De koi zal net zoals de andere nieuwe vissen uit Japan, de gebruikelijke quarantaine periode doorlopen en getest worden op KHV.
  • De koi kan gratis in onze faciliteit blijven zwemmen tot de buiten temperatuur het toelaat om de koi veilig over te zetten.
Hoe werkt een zoekopdracht?
U bespreekt met ons uw wensen over de aankoop van een koi naar keuze. (Kweker, Patroon, Leeftijd, Prijs, Soort, enz.) Wij gaan dan in Japan op zoek en als we iets gevonden hebben dan krijgt u van ons een mailtje met een foto en filmpje van de koi. U moet ons dan dezelfde dag een berichtje terug sturen of u de koi wilt aankopen zodat wij de koi bij de kweker kunnen bevestigen. Als u de koi wilt aankopen dan dient u binnen drie werkdagen een aanbetaling te doen van 50%, de andere 50% betaald u als de vis bij ons binnen is uit Japan. Mocht er tijdens het transport of tijdens het verblijf bij ons iets met de koi gebeuren dan zijn wij daar verantwoordelijk voor.
Wilt u een zoekopdracht plaatsen dan kunt u het onderstaande formulier invullen of telefonisch contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.  +31 (0) 485-520908.