OVER ONS
Premium-Nishikigoi is geboren uit passie voor Koi. Na een aantal jaren hobby matig met koi te zijn bezig geweest is er besloten om in 2009 een koizaak te starten met als doelstelling hoogwaardige koi aan te gaan bieden voor een acceptabele prijs.
Het selecteren van onze vissen doen we natuurlijk zelf in Japan wat een hele uitdaging is. We reizen daarom meerdere keren per jaar af naar Japan om al het moois daar te bekijken en om mooie selecties te maken van vissen die in onze ogen een goede toekomst in het verschiet hebben.
We kopen tijdens onze inkoop reizen zowel bij de Zuidelijke (Hiroshima District) als de Noordelijke (Niigata District) kwekers van Japan. De kwekers waar wij graag zaken mee doen zijn o.a. Sakai Fish Farm, Omosako, Momotaro, Takigawa, Dainichi, Torazo, Sekiguchi, Izumiya, Hiroi en nog vele andere natuurlijk.
Door de jaren heen zijn we steeds meer internationaal zaken gaan doen (business to business) en dat heeft erin geresulteerd dat we in Duitsand en Spanje zakenpartners hebben die de zaken voor ons daar regelen. Wij zijn dan ook heel blij met dit competente team dat bestaat uit Koi fanaten. Wij delen de passie voor Koi en ons motto is: NO KOI NO LIFE en het is voor ons nog steeds een hobby en we zijn dan ook nog steeds met veel plezier dagelijks bezig met koi.
Ons Team bestaat uit de volgende personen.
Uw Nederlandse aanspreekpartner is Ron Fransen.
Uw Duitse aanspreekpartners zijn Sascha van Thiel
Uw Spaanse aanspreekpartner is Lluis Claret.
Wat doet Premium-Nishikigoi precies?
Koi in en verkoop.
Wij adviseren particuliere klanten bij de aankoop van kwaliteitskoi, nemen speciale zoekopdrachten aan en kopen natuurlijk zelf ook vissen om onze eigen winkelvoorraad en de winkelvoorraad van onze Partners aan te vullen. Tevens kopen we in voor een aantal kleine koizaken in Nederland en daarbuiten.
We kopen zoals al eerder gezegd uitsluitend Koi met een goede toekomst verwachting, met een uitstekend ontwikkelingspotentiaal en goede vooruitzichten voor groei, huidkwaliteit en schubbenpatroon.
Veel van onze geselecteerde Koi hebben het potentieel zich te bewijzen op de grote Europese en Japanse Koishows en dat we hebben we in het verleden dan ook al meerdere malen bewezen. 
Japanreizen.
Meerdere keren per jaar reizen we af naar Japan om nieuwe vissen te selecteren voor onszelf en voor onze partners. En daar kunt u als particulier natuurlijk ook bij zijn. We bieden compleet verzorgde reizen aan naar Japan zonder verborgen kosten. We begeleiden u in Japan en u zult de tijd van u leven beleven. Tijdens de Japan reizen brengen we u bij de bekende kwekers waar u de mogelijkheid krijgt om de vis(sen) van uw dromen uit te zoeken. Op onze speciaal ontwikkelde website vindt u alle informatie en mogelijkheden van de Japanreizen die we aanbieden. Klik op de volgende link om naar de website te gaan www.japanreis.eu
Vijverbouw.
Het is natuurlijk ook mogelijk om uw droomvijver door ons te laten realiseren. Hiervoor maken wij gebruik van een netwerk van vakmensen die door de jaren heen een groot aantal professionele vijvers hebben aangelegd en op de hoogte zijn van de kwaliteitseisen van een professionele koivijver. Onze vijvers voldoen dan ook aan de hoogste kwaliteits- eisen want als we het doen dan doen we het goed. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.