Dag 1 en 2 Japan.

De afgelopen 2 dagen ben ik bij de veiling van Sakai Fish Farm aanwezig geweest en heb ik in totaal 10 vissen aangekocht, waaronder deze 2 toppers. De aangekochte vissen zullen de komende dagen op onze website gepubliceerd worden.

Op de veiling werd vandaag de duurste vis ooit verkocht/gekocht door mijn goede vriendin Ying Uit Taiwan en daar mocht ik als nuchtere Hollander bij aanwezig zijn. Voor ons als nuchtere Hollanders is dit niet te begrijpen, maar voor onze Aziatische collega’s is het een hele eer om dit mee te maken.

Dit soort vissen zullen wij in Europa helaas nooit zien, maar het was voor mij een voorrecht om hier aanwezig te zijn om de vis in levende te kunnen aanschouwen. Daarom kan mijn dag ook niet meer kapot.

We zitten nu gezellig samen te eten en na te borrelen bij Sakai op de Koifarm en we gaan er zeker nog een geweldige avond van maken. Morgen staan de andere kwekers in hiroshima op het programma, dus blijf ons volgen.

Arigato gozaimasu.